Keuken

Een keuken is veel meer dan een plaats om te koken.

Het is een plaats waar we genieten, samenkomen met vrienden, tot rust komen, ... voor een snelle hap of een onvergetelijke culinaire ervaring. In onze keuken zijn we creatief: we leven ons uit, werken met de handen, durven buiten de lijntjes kleuren.

Een keuken moet voor ons ergonomisch zijn, technisch topkwalitatief en ook esthetisch hoogstaand, om naadloos aan te sluiten op de eetkamer. Ook moet er voldoende bergruimte zijn en veel natuurlijk licht.

Daarom werken we samen met Levasan. Deze gespecialiseerde B2B keukenbouwer voor groepsbouw levert een 300-tal keukens per jaar. Voor elk type appartement heeft Levasan een keuken ontworpen die aan deze eisen voldoet. Afwijken van deze standaard is mogelijk. Naargelang uw keuze wordt dit mee verrekend in de totaalprijs. Onze makelaars tonen u graag de verschillende stalen en kleuren op kantoor.

Naar de website van Levasan
Afwerking keuken 1 Afwerking keuken 2

Badkamer

In de badkamer vinden we inspiratie, intimiteit en ontspanning. Zalig wegdromen in bad, nog even genieten van de rust onder de regendouche,... We hebben overal aan gedacht.

Badkamermeubilair vonden we bij Burgbad, dat Duitse degelijkheid combineert met een mooie en strakke eigentijdse look. De badkamers en douchecellen zijn ontworpen voor maximaal comfort, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Eigen keuze binnen het voorziene budget is steeds mogelijk. De mensen van Van Marcke adviseren u graag.

Naar de website van Burgbad Naar de website van Van Marcke

Vloeren

Een vloer is nooit banaal. Hij bepaalt in grote mate de look en feel van een ruimte. Naast het esthetische aspect zijn voor ons het onderhoudsgemak en de slijtvastheid cruciaal.

Voor onze tegels werken we samen met Tile Trade Center in Gooik. In de ruime toonzaal vindt u prachtig uitgewerkte standen die u zeker zullen inspireren.

Naar de website van Tile Trade Center
Afwerking vloeren

Parket

Hout creëert een warme sfeer en voelt ook warm aan. Daarnaast is het geluidsdempend. Ideaal dus voor een appartement.

We werken steeds met een meerlagenparket: een onderlaag aangevuld met een toplaag van 4 mm in eik. In het standaardgamma vindt u de keuze uit 5 verschillende types afwerking. Onze makelaars tonen u graag de stalen op kantoor. Het parket is geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Verlichting

De juiste verlichting draagt bij aan een aangename omgeving waar u zich altijd thuis voelt. Uiteraard houden we ook rekening met duurzaamheid.

In Delta Light hebben we de perfecte partner gevonden voor de verlichting van onze appartementen. Dit bedrijf is een wereldwijde trendsetter in architecturale verlichtingconcepten die opvallen met hun subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. In het standaard afwerkingspakket zijn ledlicht-armaturen voorzien, type opbouw en met ledlamp. Deze ledlampen van het type ‘warm licht’ hebben als voordeel dat ze 10x minder energie verbruiken dan een traditionele gloeilamp en langer meegaan.

Naar de website van Delta Light
Afwerking licht

Comfort

Aan comfort geen gebrek in het appartementsgebouw. Zo is de ruime lift van Kone energiezuinig en geruisloos. De inkom heeft een aparte ruimte die makkelijk plaats biedt aan een kinderwagen. Alle appartementen worden met 1 witte laag grondverf opgeleverd en de binnendeuren worden wit afgewerkt. Als u dat wilt, kan het appartement volledig geschilderd worden opgeleverd – inclusief kleuradvies door een styliste (onderdeel van de verrekening).

Naar de website van Kone

Veiligheid

Veiligheid voor alles, alleen zo kunt u er zich echt thuis voelen. Op dat vlak hebben we aan alles gedacht.

Elk appartement is standaard uitgerust met een veiligheidsdeur type Euroblok EB-RF30. De toegang tot het gebouw verloopt via automatische deuren of poorten die de veiligheid garanderen. Zowel de garage als de bergingen zijn voorzien van verlichting en de appartementen hebben standaard videofonie. Ook is er een volwaardige en makkelijk toegankelijke noodtrap.

Naar de website van Euroblok
Afwerking veiligheid

Technieken

We staan garant voor een energiezuinig appartement dat voldoet aan alle wettelijke normen en ze zelfs overtreft. Dit doen we door het consequent toepassen van enkele basisregels:

  1. We zorgen altijd voor een goed isolerende buitenschil in combinatie met een hoge luchtdichtheid.
  2. Ook installeren we een individueel ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
    Dit heeft als grote voordeel dat elk appartement ook verantwoordelijk is voor zijn eigen systeem en dus zelf instaat voor het onderhoud (vervangen van filters). Er is geen geluidsoverdracht meer mogelijk via de leidingen tussen de verschillende appartementen.
  3. Elk appartement heeft zijn eigen CV-ketel. Dit is een hoog-rendement condensatieketel gekoppeld aan de vloerverwarming. Afhankelijk van het type appartement is er ook een boiler voorzien.
    Vloerverwarming heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele radiatoren: energiezuinig, plaatsbesparend, onderhoudsvriendelijk en aangename gelijkmatige warmte.

Copyright © 2019 Fenixco. - Privacy policy