Onze visie: doen alsof het voor onszelf is

Cambre 33 staat voor de heropleving van een gebouw dat werd omgevormd tot een appartementsgebouw, volledig in harmonie met de omgeving en ter verfraaiing van het buurtleven.

Wij willen dit project tot het ‘flagship’ van Fenixco in Brussel maken. Daarom wordt het tot in de puntjes opgevolgd en wordt de kwaliteit van de afwerking hoog in het vaandel gedragen. Deze filosofie is trouwens al drie generaties lang de rode draad in onze projecten.

Wij willen dat u of uw toekomstige huurders even trots zijn als wijzelf, en dat iedereen er zich goed bij voelt, zowel vandaag als in de komende jaren.

Een uitzonderlijke ligging

Het gebouw is gelegen in de Terkamerenlaan 33, weg van het drukke verkeer en op een boogscheut van het Ter Kamerenbos aan de ene kant en de oude Ter Kamerenabdij aan de andere kant. Het ligt ook dicht bij de universiteitscampus van de ULB, de winkels in de Bascule wijk en de prestigieuze Louisalaan.

Een plek waar het goed leven is, ideaal om te sporten of te shoppen. Om in een goed restaurant te ontbijten of te dineren. Om een bezoekje te brengen aan een museum of de bioscoop. Of gewoon om even uit te blazen op een bankje in het Ter Kamerenbos, in de schaduw van een eeuwenoude eik.

Het gebouw is ideaal gelegen, in de buurt van het openbaar vervoer en van car-sharing diensten zoals Zen Car of Cambio, zodat u zich makkelijk doorheen Brussel kunt verplaatsen.

Een oppervlakte voor elk wat wils

De 34 appartementen hebben een oppervlakte van 56 tot 115 m². En dan is er natuurlijk nog de prachtige penthouse van 170 m&sup2.

Stijlvolle en elegante appartementen

Elk appartement beschikt over een balkon of terras, een parkeerplaats, een plafondhoogte van 2,65 m, veel lichtinval, een uitstekende afwerking met parket en hoogwaardige materialen, een grote bergruimte en wasruimte, een grote lift, een kelderruimte, een fietsenstalplaats met stopcontact (voor de elektrische fiets). Het gebouw heeft een elegante uitstraling, zowel van buiten als van binnen. Dat merkt u meteen van zodra u de inkomhal betreedt.

Copyright © 2019 Fenixco. - Privacy policy